Informatii administrator magazin online - Vicemagazin.ro este denumirea comerciala a VICESHOP SRL, cu sediul social in Bucuresti, str. Ozana nr.2, cod postal 032492, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/13104/2021, cod unic de inregistrare fiscala 44668649.

Acceptare Termeni si conditii - Administratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului. 

Drepturi de autor - Vizitatorul sau cumparatorul ia la cunostinta dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca sau utiliza continutul magazinului online vicemagazin.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

Garantie produseÎn conformitate cu Legea nr 449/2003, OUG nr. 21/1992 si OUG nr 174/2008 cu completarile si modificarile ulterioare, factura reprezinta garantia produselor achizitionate. Prin garantie se intelege repararea produsului defect, sau, dupa caz, inlocuirea acestuia cu un produs nou. Garantia are o valabilitate de 2 ani de la data livrarii produsului si se aplica in cazul in care produsul are defecte de fabricatie. 

Nota! Garantia se acorda doar pentru produsele insotite de factura si care au toate accesoriile incluse in pachet, precum si ambalajul original cu care acesta a venit. 

Conditii de garantie: Verificati daca ati primit produsul nedeteriorat. In cazul in care descoperiti defecte de fabricatie, contactati-ne imediat, intrucat este foarte important sa nu incepeti montare produsului (daca este cazul). Termenul prevazut de lege a garantiei intra in vigoare din data livrarii comenzii, din momentul in care intrati in posesia acesteia. Garantia se aplica oricarui produs comercializat de Vicemagazin.ro

Durata garantiei: In conformitate cu reglementarile in vigoare, garantia are o durata de 2 ani, aceasta facand referire la uzura produsului in timp si in conditii normale. 

Reparatii in garantie: Garantia garanteaza caracteristicile produsului, daca clientul respecta instructiunile de utilizare, montare, depozitare, conservare si transport. In cazul nerespectarii instructiunilor aferente fiecarui produs, cum ar fi lovirea, deteriorare sau depozitarea necorespunzatoare, precum si interventia neautorizata a produsului, acesta isi pierde garantia. Pe perioada garantiei se asigura repararea sau inlocuirea produsului cu defecte. In cazul in care produsul nu poate fi reparat sau inlocuit se realizeaza returnarea contravalorii produsului.  

Pierderea garantiei: In cazul in care nu se poate face dovada facturii; repararea produsului defect de catre alte firme/persoane neautorizate de vanzator; nerespectarea conditiilor de transport, manipulare, depozitare sau instalare; desigilarea sau montarea produsului de persoane neautorizate; constatarea faptului ca defectul reclamat s-a realizat din vina cumparatorului (sparturi, intretinere defectuoasa, utilizare improprie); interventia sau repararea asupra produsului; folosirea in scop industrial sau profesional fara acordul vanzatorului; incendierea/deteriorarea/decolorarea in urma expunerii la soare sau apa. 

Garantia nu acopera uzura normala a produsului, in cazul vopsirii, de catre client, a produsului, ruperea, zgarierea cauzate de depozitarea defectuoasa a produsului, precum si in cazul revanzarii sau utilizarii in scop profesional. 

IMPORTANT DE RETINUT: Acumulatorii, bateriile si becurile nu se returneaza/ inlocuiesc decat din motive de calitate. 

Politica de retur - Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

Returnarea produselor in vederea rambursarii banilor presupune trimiterea de catre client, prin curier sau Posta Romana , a produselor, costul transportului fiind suportat de catre cumparator. Solicitarea unui retur (in termenul legal de 14 zile calendaristice) presupune contactarea de catre client, telefonic sau prin e-mail la adresa comenzi.viceshop@yahoo.com a societatii. Rambursarea banilor se va face in contul bancar indicat de client, datele bancare incluzand numele complet al titularului, IBAN-ul, banca, mentionand, de asemenea si numele pe care s-a efectuat comanda si numarul de telefon. Bani se returneaza in termenul legal de maxim 7 zile de la returnarea produsului. 

In cazul in care in urma comenzii dvs. ati beneficiat de livrare gratuita, la returnarea banilor se va scadea contravaloarea livrarii din suma de returnat. Coletele returnate fara o notificare prealabila nu vor fi ridicate.

ATENTIE! Nu preluam colete returnate in sistem ramburs.

LivrareProcesarea și livrarea produselor se realizeaza in limita stocului disponibil, intre 1-5 zile lucratoare.

Comenzile sunt livrare prin Fan Courier sau Sameday Courier, în funcție de zonă, livrarea având să fie făcută în termen de 24-48 de ore, taxa de transport fiind afisata in pagina comenzii. Plata se realizeaza in sistem ramburs.

În perioadele aglomerate, cum ar fi de Black Friday sau sărbătorile naționale, comenzile pot fi livrate cu intarziere (2-10 zile lucrătoare), in functie de localitatile în care trebuie livrate.

Nota! Imaginile au caracter informativ, pot exista mici diferente.